Bemutatkozás

Szia!

Elekes Enikő vagyok Személyi edző, Fitness instruktor és Gasztro Coach.
Minden egyes munkám célja az, hogy jobban érezd magad a bőrödben!

Ahhoz, hogy egészségesebb testben, kiegyensúlyozottabban, energikusabban élj, szakmailag több oldalról támogatom a folyamatot!

Olyan testi, lelki edző vagyok, aki figyel rád, a legjobbat szeretné neked, aki komplex módon javít életminőségeden.


Személyi edzőként segítek abban, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, érd el vágyott testképet. Túlsúlyosoknak segítek a zsírvesztésben, a mozgásszegény életmódot élőknek pedig a jobb állóképesség, a tónusosabb, formás test elérésében. Korosztálytól és nemtől függetlenül óriási szeretettel, odaadással és lelkesedéssel foglalkozom a vendégekkel, hogy a lehető legjobban érezzék magukat, hogy az adottságaikhoz mérten a legszebb formájukat érjék el.

Arányos formák, esztétikus test, helyes testtartás, optimális zsír-izom arány, mentális frissesség, nagyobb önbizalom a közös edzések legalapvetőbb pozitív hatása.


Fizikai sík mellett hangsúlyt fektetek a lelki oldalra is, mert tapasztalatból tudom, hogy a végső cél eléréséhez nem lehet csupán az egyént testként szemlélni.
Óriási hatással van lelki világunk külső megjelenésünkre, testünk állapotára.
Így ha bármi probléma nehezíti a súlyvesztést, a mozgás rendszerességének kialakítását vagy a kiegyensúlyozott étkezést, coaching ülésen feltérképezzük a mélyebb okokat, lelki hiányterületeket, majd hatékony módszerekkel, a kliens erőségeire, kompetenciáira alapozva elérjük a kitűzött célt.
A Gasztro Coaching üléseken lehetőség nyílik a túlevés, a falásrohamok, az étkezési zavarok, allergiák megoldására is.


Munkám, közös találkozásaink célja, hogy segítsek tudatosságot vinni a hétköznapjaidba. Egy új pozitív hozzáállás, szemlélet, tudatosság veled lesz az étkezések, a testedzések, és természetesen a magánéletben is!

Rólam mondták

Encsi

„Elhatároztam, hogy személyi edzőhöz szeretnék járni, és milyen jól döntöttem!

Az elmúlt pár hónap, arról szólt, hogy kilépve a komfort zónából profi segítséggel kezdjem újra és alapozzam meg az új életmódom. Rengeteget tanultam és tanulok a különböző technikákról, a helyes és biztonságos kivitelezésről, és hogy a lehető legtöbbet tudjam kihozni abból ami van!

Legyen ez szűkös időkeret, vagy csak ritkább edzés, egyel nehezebb súly vagy csak a zavaró tény, hogy mások előtt kell mind ezt csinálnod, fantasztikus érzés minden órán, hogy ott van Enikő, az ő profi segítsége, egy támasz, aki tanárként tanít a testedről és barátként támogat az erőfeszítéseidben feltétel és előítélet nélkül.”

Klaudia

„Áprilisban kezdtem el személyi edzésekre járni, azóta legalább heti kétszer megyek konditerembe. Előtte nem tudtam rávenni magamat, hogy még munka után elmenjek edzeni, pláne nem munka előtt, de így hogy előre meg van beszélve az időpont, nem lógom el az edzéseket. Nagyon hamar elkezdtem látni a változást a testemen, és ez meg jobban motivált, hogy lejárjak edzeni.

Enikővel nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, és egyre jobban vártam, hogy menjek hozzá. Nem csak az edzésben segít sokat, hanem bármit elmondhatok neki, aminek örülök, vagy ami bánt.

Az órák nem egy szokványos edző és „tanítvány" hangulatban telnek, szerencsére a kemény edzést mindig baráti légkörben tudom végig csinálni.

Enikő segítségével az étkezésre is jobban oda tudtam figyelni, tanácsokat adott és az összeállított étrendje alapján mindig találtam valami finomat. Remélem, még sokáig edzünk együtt!”

József

„Sok személyi edzővel volt alkalmam dolgozni, de azt az összhangot, ami Enikő és köztem szinte azonnal kialakult, senkivel nem éreztem. Leginkább azért szeretek vele edzeni, mert mindig életvidám, és sugárzik belőle a pozitivitás. Minden edzés a fizikai épülés mellett komoly mentális és lelki felüdülést is jelent mellette.

A szakmájához nagyon ért, és tetszik az, hogy a hosszú távú célokat nem téveszti szem elől és inkább ezekre koncentrál a gyors és múlandó sikerek helyett. Szeretem, ahogy elmagyarázza a gyakorlatok lényegét, és azt is, hogy mire kell vigyázni, hogy a sérülést elkerüljem, ha otthon gyakorlok.

A maga kedves módján könyörtelenül behajtja a gyakorlatokat rajtam, lényeges szempont, hogy akármennyire is jól elbeszélgetünk, a gyakorlatoknak menniük kell, kíméletlen tempóban és maximális igényességgel.

Enikőnél egyedi, hogy nem csak az ember izmaira figyel. Igyekszik az ember egészével foglalkozni. Ismeretei sokrétűek, és az egészségmegőrzés számos területéről tud hasznos tanácsokat adni.”Elérhetőségeim

Írj üzenetet!