Partnerek

Gál Judit

Kineziológus, családállító, energiagyógyító

A holisztikus terápiák már gyermekkorom óta életem részét képezik. Megtapasztaltam, hogy milyen csodák történhetnek, ha az életet lelki, szellemi és testi oldalról is vizsgáljuk. Ezen terápiák során örömteli kalandban lehet részed, elindulhatsz belső világodba, és ráébredhetsz, hogy a változás Veled, Benned kezdődik. Én szeretetemmel, és figyelmemmel tudok Neked segíteni, de az első lépést csakis Te tudod megtenni! Szeretettel várlak!

Bővebb információkat a www.essenceofharmony.hu oldalon találsz!

Kellemes kalandozást önMAGad felé!

Földi Ádám

DJ

A zene és a művészetek világa már korán rabul ejtett, azóta elektronikus zenei producerként tevékenykedem szabadidőmben. Számomra a zene a minden, egy külön érzés, aminek muszáj jelen lennie a mindennapjaimban. Számos képzés és még több gyakorlat van a hátam mögött, rengeteg tehetséges szakemberrel folytatott eszmecsere segít az utam során. A célom, hogy ezzel a tudással mások életébe is becsempészhessem a zenét és az általa nyújtott érzelmeket, szabadságot.

Ha te is szeretnél egy ütős mixet, keress bátran.

Mail: foldiadam91@gmail.com

Mobil: +36-20/340-1460

Gargács Barbara

Műköröm építő és kéz ápoló

Mindig is olyan szakmára vágytam, ahol közelebb kerülhetek az emberekhez és közben szárnyalhat a fantáziám. Imádom a színek széles skáláját, és törekszem a tökéletességre, ha a munkámról van szó. Folyamatosan képzem magam és mindig van mit tanulni a szakma fortélyairól

A legnagyobb elismerés a vendégek elégedettsége.

Elérhetőség: Nail Harmony Eurocenter

Refresh Your Team

Mobilmasszázs

A refresh your team mobilmasszázs főként cégek számára kínál nagyszerű lehetőséget a munkavállalóik elégedettségének és munkavégző képességének növelésére. A 15-20 perc hosszúságú frissítő masszázs egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett mobil masszőrszéken történik. A kezelést ruhán keresztül végzik, speciális technikával és célzott mozdulatokkal , így frissítve majd nyújtva a nyak, a váll, a hát területét és a karokat. A csapatod részére a következő oldalon igényelheted a szolgáltatást az ország bármelyik területére:

www.refreshyourteam.huElérhetőségeim

Írj üzenetet!